Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  •  1 flesje Samasaya Tuturuga saus
  • 300 g kipfilet in blokjes
  • 100 g groenten (peultjes, wortelen en broccoli)
  • 50 ml. plantaardige olie

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in blokjes
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip gaar
  3. Voeg de groenten toe en roerbak deze samen met de kip kort beetgaar
  4. Voeg de saus toe en laat dit gerecht nog ca. 2 minuten sudderen
  5. Doe er eventueel zout naar smaak bij
  6. Serveer met Nasi Putih (witte rijst), Nasi Goreng en naar wens een groentegerecht (Sayur Lodeh of Gado Gado)

Selamat Makan (‘Eet smakelijk’)

Tip: U kunt voor dit gerecht ook vis (Ikan Tuturuga) of blokjes gebakken tofu (Tuturuga vegetarisch) gebruiken