Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Rica Rica saus
  • Ca. 300 gr. varkensvlees (schouderkarbonade of varkenfiletlapjes)
  • 100 gr. groenten (peultjes en plakjes courgette)
  • 50 ml. plantaardige olie

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dunne plakjes van 1 cm
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees ca. 2 minuten
  3. Voeg de groenten toe en roebak deze samen met het vlees kort beetgaar
  4. Voeg de saus toe en laat dit gerecht nog ca. 3 minuten sudderen
  5. Voor de liefhebbers van een extra pittige smaak, voeg een schepje sambal tomat toe
  6. Doe er eventueel zout naar smaak bij
  7. Serveer met Nasi Putih (witte rijst), Nasi Goreng en naar wens een groentegerecht (Sayur Lodeh of Gado Gado)

Selamat Makan (‘Eet smakelijk’)