Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • Samasaya Boemboe Bami Goreng
  • 1 Spaanse rode peper
  • 400 g bami groente
  • 2 el sojasaus
  • citroen
  • 400 g wokgarnalen
  • 300 g mie

Bereiding

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af in een vergiet en spoel na met koud water.
  2. Boen de citroen schoon en rasp de schil (niet het witte raspen, dit is namelijk bitter van smaak). Pers een halve citroen uit. Snijd de Spaanse peper in kleine ringen.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de garnalen, Spaanse peper en de citroenrasp 2 minuten.
  4. Voeg de groente toe en roerbak deze 2 minuten mee. Meng hier de sojasaus, het citroensap en de boemboe doorheen. Schep als laatste de mie erdoor en wok het gerecht nog een paar minuten.