Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Semur saus
  • 2 el olie
  • 400 g harico verts
  • 400 g biefstuk (in kleine stukjes)
  • 300 g hutspot groenten
  • 400 g aardappels

Bereidingswijze Hutspot

  1. Kook aardappelen, wortels en resterende uien in weinig water met zout in circa 25 minuten gaar.
  2. Giet de groenten af en stamp ze fijn.
  3. Breng op smaak met zout en peper.

Bereidingswijze Semur

  1. Kook de haricoverts in weinig water gaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstuk circa 2 minuten. Zorg dat de olie goed heet is anders wordt de biefstuk taai.
  3. Voeg de Semur saus toe en warm even goed door.
  4. Serveer de biefstuk met de hutspot en haricoverts.

Selamat Makan (‘eet smakelijk’)