Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Manis Pedis saus
  • 1 pak Samasaya Roti Indonesia
  • 300 gram kipnuggets (of kibbeling)
  • Blikje Atjas Tjampoer
  • 3 bosuien
  • 2 eetlepels olie

Bereiding

  1. Laat de Atjas Tjampoer goed uitlekken.
  2. Besprenkel de roti’s met wat water en verwarm de roti’s enkele minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) of doe de Roti’s in een broodrooster.
  3. Verhit de olie in een wok of friteusse en frituur de kipnuggets (of kibbeling) hierin goudbruin.
  4. Breng de saus in een wok aan de kook, doe de gefrituurde kipnuggets (of kibbeling) erbij en meng dit alles goed door elkaar.
  5. Voeg op het laatste moment de atjas tjampoer en de bosuien toe en warm goed door.
  6. Doe er eventueel zout naar smaak bij.
  7. Vul het broodje.


Selamat Makan (‘eet smakelijk’)