Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 pakje Samasaya Boemboe Sambal Goreng 
  • 150 ml kokosmelk
  • 2 el olie
  • 500 g spruitjes
  • 1 fijngesneden chilipepertje
  • 300 g gekookte aardappels (in blokjes)
  • 400 g biefstuk

Bereidingswijze

  1. Kook de spruitjes met een klein beetje water gaar.
  2. Snipper ondertussen het chillipepertje fijn en snijd de biefstuk in plakjes.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin het vlees ca. 2 minuten.
  4. Voeg de gekookte aardappels toe samen met de spuitjes en chillipeper.
  5. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en laat op laag vuur warm worden.
  6. Serveer met Nasi putih (witte rijst) of Indonesische Roti (brood)


Selamat Makan (‘eet smakelijk’)