Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • ½ flesje Samasaya Kecap saus
  • 2 el olie
  • 400 g Hollandse wokgroenten
  • 400 g kipfilet (in kleine stukjes gesneden)
  • 100 g peultjes
  • 100 g harico verts

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  2. Blanceer (kort koken) de peultjes en haricoverts  in kokend water.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak de kip kort aan circa 3 minuten.
  4. Voeg de hollandse groente toe en roerbak circa 5 minuten.
  5. Voeg het halve flesje Kecap saus toe en de peultjes en haricot verts. Even door laten warmen en uw gerecht is klaar.
  6. Serveer met Nasi Putih (witte rijst) of met Indonesische Roti van Samasaya.

Selamat Makan (‘Eet smakelijk’)