Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 pakje Samasaya boemboe Rendang
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 el olie
  • 100 g gemalen kokos
  • 400 g biefstuk
  • 250 g krielaardappeltjes
  • 300 g Pandan rijst

Bereidingswijze

  1. Neem een droge wok en verhit hierin de gemalen kokos. Laat deze al scheppend bruin worden.
  2. Doe de goudbruine kokos is een vijzel en zorg ervoor dat er een smeuïge massa ontstaat door deze te malen.
  3. Kook de Pandan rijst volgende de aanwijzing gaar.
  4. Spoel de wok schoon en verhit de olie in de wok en roerbak het vlees circa 2 minuten.
  5. Voeg de krielaardappeltjes toe en roerbak deze 2 minuten.
  6. Voeg de boemboe Rendang, de gemalen kokos en de kokosmlek toe en laat  dit alles op laag vuur warm worden.
  7. Serveer de Rendang kokosbiefstuk met de rijst.

Selemat makan  (‘eet smakelijk’)