Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 pakje Samasaya Boemboe Bami Goreng 
  • 2 el olie
  • 400 g noodles
  • 1 eetlepel zoete kecap
  • 1 eetlepel Chinese sojasaus
  • 2 eieren
  • 250 g speklapjes (in dunne plakjes gesneden)
  • 450 g bami groenten
  • ½ bosje choi sam

Bereidingswijze

  1. Kook voordat je begint de noodles volgens de verpakking. Meng de zoete kecap en de Chinese sojasaus met de gekookte noodles.
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees ca. 4 minuten. Voeg de boemboe bami goreng toe en roerbak dit alles nog 3 minuten.
  3. Voeg de bamigroente toe en roebak deze ca. 4 minuten mee. Schuif dit alles op naar de zijkant van de wok, bak de eieren  in deze wok rul en meng vervolgens alles goed door elkaar.
  4. Doe de noodles en de choi sam erbij en roerbak dit alles nog ongeveer 3 minuten. Indien nodig voeg Chinese sojasaus naar smaak toe.
  5. Serveer met een vlees gerecht naar keus (kipfilet met Samasaya Manis Pedis saus of Kecap saus)


Selamat Makan (‘eet smakelijk’)