Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • Samasaya Nasi Goreng Boemboe
  • 2 el olie
  • 400 g Pandan rijst (gekookt en afgekoeld)
  • 250 g speklapjes of filetlapjes (in dunne plakjes gesneden)
  • 450 g nasi groenten
  • 1 ei
  • Chinese sojasaus

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees ongeveer 3 minuten hierin. Voeg de boemboe nasi goreng toe en roerbak dit alles nog 3 minuten.
  2. Doe de nasi groenten erbij en meng dit alles door elkaar. Schuif dit alles naar de zijkant van de wok, bak het ei in deze wok rul en meng vervolgens dit alles goed door elkaar.
  3. Doe de afgekoelde rijst  erbij en roerbak de nasi goreng nog ongeveer 3 minuten. Indien nodig voeg Chinese sojasaus naar smaak toe.
  4. Serveer de nasi goreng met een vlees gerecht naar keuze (Kip met Samasaya Manis Pedis saus of kecap saus)

Selamat Makan (‘eet smakelijk’)