Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 300 g rijst
  • 350 g kipfilet
  • 4 el ketjap manis gember
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g Nasi groente
  • Samasaya Boemboe Nasi Goreng
  • Flesje Samasaya Pindasaus (Kacang)
  • satéstokjes

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes en marineer ze met de Ketjap Manis Gember en de fijngehakte knoflook.
  2. Rijg de kip aan de satéstokjes.
  3. Verhit olie in de wok en roerbak de nasi groenten hierin gaar.  Grill ondertussen in de grill pan de satéstokjes en verwarm de pindasaus in een pannetje op laag vuur.
  4. Voeg de boemboe samen met de afgekoelde rijst toe aan de groenten en laat goed warm worden.

Serveer de Nasi met de Sateh stokjes en de pindasaus. Garneer met een beetje krupuk.