Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Sambal Goreng saus
  • 1 pak Samasaya Roti Indonesia
  • 400 gram biefstuk
  • 500 gram sperzieboontjes
  • 1 fijngesneden chilipepertje

Bereiding

  • Kook de sperzieboontjes in kokend water gaar.
  • Snipper ondertussen het chilipepertje fijn en snijd de biefstuk in blokjes.
  • Besprenkel de roti’s met wat water en verwarm de roti’s enkele minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) of doe de Roti’s in een broodrooster.
  • Verhit de olie in de wok en roerbak hierin het vlees circa 2 minuten.
  • Voeg de gekookte sperzieboontjes en chilipeper toe
  • Voeg de saus toe en laat op laag vuur warm worden.
  • Vul het broodje.


Selamat Makan (‘eet smakelijk’)