Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Kacang saus (Pindasaus)
  • Ca. 500 gr. kipfilet in blokjes
  • 3 eetlepels Samasaya Kecap Knoflook
  • 1 theelepel ketoembar (korianderpoeder)
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • satéstokjes

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in blokjes, marineer dit met de kecap knoflook, de korianderpoeder en de olie voor 1 uur
  2. Rijg het vlees aan de satestokjes en rooster de saté’s op de bbq of in de grill pan
  3. Verwarm de saus in een pan, eventueel een beetje water toevoegen
  4. Serveer de saté met de saus, gebakken uitjes en krupuk, Nasi Putih (witte rijst), Nasi Goreng en een groentegerecht (Sayur Lodeh of Gado Gado)

Selamat Makan (‘Eet smakelijk’)