Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 flesje Samasaya Besengek saus
  • 1 pak Samasaya Roti Indonesia
  • 500 gram tofu
  • 500 gram sperzieboontjes
  • cherrytomaatjes

Bereiding

  1. Kook de sperzieboontjes in kokend water gaar.
  2. Snijd de tofu en cherrytomaatjes in blokjes.
  3. Besprenkel de roti’s met wat water en verwarm de roti’s enkele minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) of doe de Roti’s in een broodrooster.
  4. Verhit ondertussen de olie in een wok en frituur de blokjes tofu hierin goudbruin en laat ze op keuken papier uitlekken.
  5. Verhit de saus in een wok en voeg de tofu, sperzieboontjes, cherrytomaatjes en zout naar smaak toe.
  6. Vul het broodje.

Selamat Makan (‘eet smakelijk’)