Ik heb mijn gerecht het liefst:

Zelf toevoegen

  • 1 pakje Samasaya boemboe Bami Goreng
  • 2 el olie
  • 400 g mie nestjes
  • 1 eetlepel zoete kecap
  • 1 eetlepel Chinese sojasaus
  • 2 eieren
  • 1 prei (in repen)
  • 1 paprika (in blokjes)
  • 2 wortels (in repen)
  • 125 g taugé
  • 1 rode Spaanse peper (fijn gehakt)

Bereiding

  1. Kook voordat je begint de noodles volgens de verpakking. Meng de zoete kecap en de Chinese sojasaus met de gekookte noodles.
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak het de prei en paprika ca. 4 minuten.
  3. Voeg de rest van de groente toe en roebak deze ca. 4 minuten mee. Schuif dit alles op naar de zijkant van de wok, bak de eieren  in deze wok rul en meng vervolgens alles goed door elkaar.
  4. Voeg de boemboe toe en warm goed door.
  5. Doe de noodles erbij en roerbak dit alles nog ongeveer 3 minuten. Indien nodig voeg Chinese sojasaus naar smaak toe.

Selamat Makan (‘eet smakelijk’)