Terug naar overzicht

hoofdgerecht, 20min

Ketjap tempeh met paprika

Door de milde zoete smaak is dit gerecht een favoriet bij kinderen.

Boodschappenlijst

  • Samasaya kruidenpasta voor Ketjap : 1
  • Pandan rijst : 300 g
  • Olie : 2 el
  • Tempeh : 400 g
  • Rode paprika : 1
  • Groene paprika : 1

Optioneel: Samasaya krupuk / sambal naar keuze

Bereidingswijze

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

 

Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de paprika’s en tempeh in dunne reepjes.

Stap 2: Verhit de olie in een wokpan en bak de reepjes tempeh rondom bruin.

Stap 3: Voeg de Ketjap kruidenpasta en paprikareepjes toe en verwarm voor 4-8 minuten. Serveer het Ketjap gerecht met de rijst en voeg eventueel sambal toe naar smaak.

 

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)