Een kleur- én smaakexplosie op deze vrolijke borrelplank! Geef je hummus dip een kruidige twist door middel van de Bali kruidenpasta.
Om mee te dippen, naar eigen keuze; Groenten (komkommer, paprika, worteltjes, radijs etc.) en Samasaya krupuk
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Maak de knoflook schoon en snijd klein. Rasp en pers de limoen uit.
Stap 2: Maak gebruik van een staafmixer of blender. Voeg de Samasaya kruidenpasta, kikkererwten, de olijfolie, de knoflook, de yoghurt en het limoenrasp en -sap samen en mix tot een gladde massa. Te stevig? Voeg wat extra olijfolie toe.
Stap 3: Snijd de peper in kleine ringetjes en de koriander grof. Schep de Bali-hummus over in een bakje en garneer met de peper, koriander en gebakken uitjes. Serveer met groenten en krupuk om te dippen.
Selamat Makan (Eet smakelijk)!