Een lunchgerecht waarmee je iedereen laat kwijlen, van je schoonouders tot aan de collega’s! De gado gado is vegetarisch en wordt geserveerd op krokant gebakken stokbrood. Bomvol knapperige groenten en een flinke dot pittige sateh saus om het af te maken.
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller de winterpeen in de lengte in linten. Snijd de komkommer in maantjes en hak de rode kool fijn.
Stap 2: Kook de eieren halfzacht (ongeveer 5-6 minuten) en giet het kokende water over de taugé. Spoel de eieren af met koud water, verwijder de schil en snijd in achten.
Stap 3: Snijd het stokbrood open en besmeer met de sateh saus. Verdeel de groente en de eieren over een helft en snijd in gewenste porties. Serveer met bosui en rode peper.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)