Alle visliefhebbers en barbecue-fanaten opgelet: dit vispakketje met rijst, paniki curry en kabeljauwfilet kan niet ontbreken bij de volgende grillsessie. Dus: steek de kolen aan, pak je aluminiumfolie erbij en begin zo snel mogelijk met de inkopen!
Voor 2 personen:
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de kruidenpasta met de kokosmelk en het sap van een halve limoen.
Stap 2: Vouw twee ‘bakjes’ van aluminiumfolie / bakpapier en leg hier de kabeljauwfilets in. Verdeel het mengsel met kokosmelk over de twee pakketjes. Vouw goed dicht zodat er niets uit kan lopen.
Stap 3: Zet de pakketjes in de oven voor 20 minuten of tot de kabeljauwfilets gaar zijn.
Stap 4: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 5: Haal de vispakketjes uit de oven. Garneer met een partje limoen, gebakken uitjes en verse koriander. Serveer met de rijst.
Selamat makan (Eet smakelijk)!