Terug naar overzicht
Geen weer om de barbecue aan te steken? Geen probleem! Leg de vispakketjes in de oven en na 20 minuten ben je klaar.

hoofdgerecht, 30min

Kabeljauw vispakketje met Paniki

Alle visliefhebbers en barbecue-fanaten opgelet: dit vispakketje met rijst, paniki curry en kabeljauwfilet kan niet ontbreken bij de volgende grillsessie. Dus: steek de kolen aan, pak je aluminiumfolie erbij en begin zo snel mogelijk met de inkopen!

Boodschappenlijst

Voor 2 personen:

  • Samasaya Paniki kruidenpasta : 1 sachet
  • Kabeljauw : 200 g ( 2 filets a 100 g)
  • Kokosmelk : 150-200 ml
  • Limoen : 1
  • Verse koriander : 15 g
  • Pandanrijst : 150 g
  • Gebakken uitjes

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de kruidenpasta met de kokosmelk en het sap van een halve limoen.

 

Stap 2: Vouw twee ‘bakjes’ van aluminiumfolie / bakpapier en leg hier de kabeljauwfilets in. Verdeel het mengsel met kokosmelk over de twee pakketjes. Vouw goed dicht zodat er niets uit kan lopen.

 

Stap 3: Zet de pakketjes in de oven voor 20 minuten of tot de kabeljauwfilets gaar zijn. 

 

Stap 4: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

 

Stap 5: Haal de vispakketjes uit de oven. Garneer met een partje limoen, gebakken uitjes en verse koriander. Serveer met de rijst.

Selamat makan (Eet smakelijk)!