De kruidenpasta geeft een heerlijk kruidige smaak aan de tofu. Samen met de pittige boontjes een heerlijk gerecht!
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken.
Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes. Dop de boontjes en kook ze gaar. Giet af en zet apart.
Stap 2: Fruit de Roedjak kruidenpasta in 2 el olie. Voeg de blokjes tofu toe en bak rondom bruin. Voeg eventueel wat water toe voor de gewenste dikte.
Stap 3: Fruit in een ander pan de Sajoer boontjes kruidenpasta in 1 el olie voor 1 minuut. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg nu de gekookte boontjes toe en roer goed door totdat alles goed warm is.
Stap 4: Serveer de tofu Roedjak met witte rijst en de Sajoer boontjes. Garneer met de ongezouten pinda’s.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)