Terug naar overzicht
Makkelijk én gezond

hoofdgerecht, 35min

Traybake met Roedjak groenten en krieltjes

Traybaking is er voor iedereen die op zoek is naar een gezonde (maar vooral ook lekkere) maaltijd zonder al te veel werk te moeten verrichten. Leg de gesneden groenten en krieltjes op een bakplaat en laat je oven het werk doen! De Roedjak kruidenpasta zorgt voor een mild pittige smaak.

Boodschappenlijst

Voor 3-4 personen:

  • Samasaya Roedjak kruidenpasta : 1 sachet
  • Krieltjes : 500 g
  • Groenten (paprika, wortel & courgette) : 600 g
  • Olie : 2 el
  • Ongezouten cashewnoten : 60 g

 

 

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

 

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Stap 2: Snijd eventueel de groenten in grove stukken. Was de krieltjes en halveer. Meng in een ruime kom de olie met de Roedjak kruidenpasta. Voeg de groenten en krieltjes toe en meng goed door met de kruidenpasta.

 

Stap 3: Bekleed een bakplaat met bakpapier en verspreid hier de groenten en krieltjes over. Zet in de oven voor 25 minuten of tot alles mooi gaar is en goudbruin kleurt. 

 

Stap 4: Hak de cashewnoten grof. Haal de traybake uit de oven en garneer met de cashewnoten. Serveer direct. 

 

Selamat makan (Eet smakelijk)!