Een traditionele soto ajam in een vegetarisch jasje. Bomvol pit, knapperige groenten en Indonesische smaken. Serveer met een zachtgekookt eitje en geniet ongetwijfeld!
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en zet apart. Kook de eieren hard, laat schrikken en zet apart.
Stap 2: Verwarm 1el olie in een soeppan en fruit de kruidenpasta hierin 1 minuut aan. Voeg 800ml water toe, breng aan de kook en roer het geheel goed door. Bak de vegetarische kipstukjes in een koekenpan met 2el olie en de ketjap saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 3: Giet ondertussen kokend water over de taugé, spoel koud en zet apart. Snijd de lente-ui in ringen, verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snij in halve maantjes. Snijd de eieren door de helft.
Stap 4: Verdeel de noedels en de bouillon over 3 kommen. Garneer met de vegetarische kip, lente-ui, komkommer, taugé, edamame en eieren. Voeg als laatste de gebakken uitjes en kiemgroente toe.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)