fbpx

hoofdgerecht, 20min

Sambal Goreng

Deze pittige curry is heerlijk door de combinatie van boontjes en garnalen. Wissel de garnalen eens af voor tempeh voor een vegetarische variant.

Varieer eens met een andere groente zoals spruitjes of kool !

Boodschappenlijst

Samasaya Boemboe Sajoer boontjes
1 zak
Pandan rijst
250 gr
Sperzieboontjes, vers of diepvries
200 gr
Olie
1 eetlepels
Grote garnalen
200 gr
Kokosmelk
150 ml

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Sajoer Boontjes

Boemboe - Sajoer boontjes

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Dop de boontjes en kook ze gaar. Giet af en zet apart.

Stap 2: Fruit de Sajoer boontjes kruidenpasta 1 minuut in de olie. Voeg de garnalen toe en bak kort mee.

Stap 3: Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook

Stap 4: Voeg dan de boontjes toe en roer goed door totdat alles goed warm en gaar is. Serveer de boontjes en garnalen met witte rijst.

Selamat makan (Eet smakelijk)!

Vegetarisch? Vervang de garnalen voor 200g tempeh en volg bovenstaande bereidingswijze.