De Indonesische keuken van Samasaya

Samasaya maakt het mogelijk om thuis op een gemakkelijke wijze een Indonesische maaltijd te bereiden. Televisiekok en auteur van diverse kookboeken Lonny Gerungan deelt zijn familierecepturen middels de producten van Samasaya. Duik de keuken in met kruidenpasta’s, ketjap– en sambalsauzen en sateh sauzen.

“In Indonesië is het traditie om oude familierecepten door te geven aan de nieuwe generatie en deze zo te koesteren. De nieuwe generatie ontvangt de recepten van hun ouders en leren het recept op juiste wijze te bereiden zodat de authentieke smaak behouden blijft. ‘Sama Saya’ (wat letterlijk ‘met mij’ betekent) geeft deze traditie een nieuwe dimensie. Al mijn liefde, passie en kennis van de originele Indonesische keuken vind je terug in de producten van Samasaya.’ Aldus Lonny Gerungan.

Alle kruidenpasta’s van Samasaya zijn 100% natuurlijk en een ideale basis voor vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Ga voor een authentiek gerecht zoals Nasi Goreng of probeer eens een moderne versie zoals de Betawi noedel bowl. Je vindt op de receptenpagina heerlijke inspiratie om thuis aan de slag te gaan!

Selamat makan! (Eet smakelijk!)