Terug naar overzicht
Gado gado in een nieuw jasje!

hoofdgerecht, 25min

Gado gado noedelsalade

Hoe goed ziet deze rijkgevulde noedelsalade eruit?! Bomvol knapperige groenten (bergen aan vitamines), sateh saus en om het af te maken: een gekookt eitje.

Boodschappenlijst

  • Samasaya eiernoedels : 1
  • Samasaya sateh saus : 1 pot
  • Eieren : 4
  • Komkommer : 1
  • Bosui : ter garnering (2 stuks)
  • Winterpeen : 200 g
  • Rode kool : 200 g

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Kook de eiernoedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen.

Stap 2: Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller de winterpeen in de lengte in linten. Snijd de komkommer in maantjes en hak de rode kool fijn. 

Stap 3: Kook de eieren halfzacht (ongeveer 5-6 minuten) en giet het kokende water over de taugé. Spoel de eieren af met koud water, verwijder de schil en snijd in achten. 

Stap 4: Verdeel de noedels, de groente en de eieren over de borden. Serveer met bosui en sateh saus. 

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)