Deze pittige curry is heerlijk door de combinatie van boontjes en garnalen. Wissel de garnalen eens af voor tempeh voor een vegetarische variant.
Optioneel: Samasaya krupuk naar keuze
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken.
Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Dop de boontjes en kook ze gaar. Giet af en zet apart.
Stap 2: Fruit de Sajoer boontjes kruidenpasta 1 minuut in de olie. Voeg de garnalen toe en bak kort mee.
Stap 3: Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook
Stap 4: Voeg dan de boontjes toe en roer goed door totdat alles goed warm en gaar is. Serveer de boontjes en garnalen met witte rijst.
Selamat Makan! (Eet smakkelijk!)
Vegetarisch? Vervang de garnalen voor 200g tempeh en volg bovenstaande bereidingswijze.