fbpx

bijgerecht, 15min

Tofu spiesjes

Een bijgerecht waarvoor je je vingers wil aflikken: tofu spiesjes! Krokant gebakken en zoet van smaak door het marineren in de kruidige ketjap boemboe. Serveer met bimi voor een extra krokante sensatie.

De beste fingerfood !

Boodschappenlijst

Samasaya boemboe Babi Ketjap
1 zak
Satésaus
1 pot
Tofu
1 blok
Bimi
200 gr
Knoflook
ter garnering

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Babi Ketjap

Boemboe - Babi ketjap

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Laat het blok tofu uitlekken door het op keukenpapier te leggen en aan te drukken. Snijd de tofu in blokjes van 2 bij 2 centimeter en rijg deze op geweekte satéprikkers. Besmeer de tofu blokken met de boemboe en grill op medium vuur totdat de kruidenpasta donker kleurt, keer regelmatig. 

Stap 2: Grill de bimi 4 minuten op hoog vuur. Serveer samen met de tofuspiesjes en satésaus, garneer met in olie gebakken knoflook (plakjes). 

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)