Een kleurrijke en frisse salade perfect voor de zomer (of voor momenten dat je de zomerse temperaturen mist). Boordevol groente en knapperige krupuk!
Dressing
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Spoel de kikkererwten af. Meng de kikkererwten in een kom met de Betawi kruidenpasta en 1 el olie. Bak ze in 15 minuten krokant op medium heat. Keer regelmatig om. Wanneer de kikkererwten beginnen met poppen zit je goed.
Stap 2: Snijd de tomaten in de helft en de puntpaprika’s in reepjes. Kook de tuinerwten volgens de verpakking en spoel vervolgens af met koud water. Snijd de munt fijn.
Stap 3: Meng de yoghurt en het citroensap door elkaar. Meng alle groenten, de munt en de kikkererwten in een schaal. Serveer met de yoghurt en krupuk.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)