hoofdgerecht, 20min
Ajam Pedis met paprika en eiermie
Ajam Pedis is een klassiek Indonesisch gerecht met pittige kip. Lekker in combinatie fris zure atjar en Samasaya eiermie.
Een gerecht met pit !
Boodschappenlijst
Samasaya boemboe Ajam Pedis
1 sachet
Kipdijfilet
300 gram
Rode paprika
2 stuks
Samasaya Eiermie
4 nestjes
Koriander
ter garnering
Samasaya Krupuk
naar keuze
Atjar
Gerelateerde producten
Boemboe - Ketjap
Bekijk het product
Fijne Eiermie
Bekijk het product
Krupuk - Kentang Manis Pedis
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 2: Verwarm 2 el olie in een pan en fruit de boemboe aan. Snijd de kipdijfilet in stukjes en voeg deze toe aan de pan voor 5 minuten. Snijd ook de paprika in reepjes en voeg deze ook toe aan de pan. Bak nog 5 minuten mee. Houd je van pittig? Voeg 1el sambal toe.
Stap 3: Serveer de ajam pedis met de eiermie, koriander, krupuk naar keuze en atjar.