hoofdgerecht, 25min
Parelcouscous met knapperige kikkererwten
Een rijkgevulde couscoussalade! Goed vullend door de kikkererwten en smeuïge groente. De kruidige ketjap kruidenpasta zorgt voor een rijke smaak en een krokant laagje aan de kikkererwten.
Een perfecte maaltijd voor twee !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de parelcouscous volgens de verpakking.
Stap 2: Spoel de kikkererwten af. Meng de kikkererwten in een kom met de boemboe en 1 el olie. Bak alles in 15 minuten krokant op medium heat. Keer regelmatig om. Wanneer de kikkererwten beginnen met poppen zit je goed.
Stap 3: Snijd de rode ui in ringen, de aubergine in blokjes en de koriander fijn. Bak in een tweede pan de aubergine en de rode ui. Bak totdat de aubergine zacht is en donker kleurt. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.
Stap 4: Schep op een bord een bodem couscous, vervolgens het tomaten-aubergine mengsel en ten slotte de kikkererwten. Garneer met koriander.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)