fbpx

hoofdgerecht, 25min

Stir fry met groene asperges en noedels

Een vegetarisch noedelgerecht met groene asperges, tempeh en noedels. Een eitje bovenop en een beetje sansho peper voor extra pit!

Laat de wokpan goed heet worden voor het lekkerste resultaat!

Boodschappenlijst

voor 2 personen:

Samasaya Boemboe Bami Goreng
1 zak
Samasaya Volkoren noedels
1 verpakking
Tempeh
1 blok
Groene asperges
300 gr
Spinazie
100 gr
Ei
2
Ketjap manis
2-3 eetlepels
Krupuk
om te serveren

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Bami Goreng

Boemboe - Bami Goreng

Bekijk het product

Samasaya Eiermie

Fijne Eiermie

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Laat 2 el olie op hoog vuur warm worden, fruit de boemboe 2 minuten en voeg de tempeh -in blokjes gesneden- toe. Voeg sansho peper naar smaak toe. Bak de tempeh voor 5-10 minuten, keer halverwege om. 

Stap 2: Schep de tempeh uit de pan en voeg weer een scheutje olie toe. Verwijder de onderkant van de groene asperges en snijd in stukken van drie cm. Bak voor 5 minuten mee.

Stap 3: Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en bak in een koekenpan 2 spiegeleieren.

Stap 4: Voeg de noedels samen met de spinazie en tempeh toe aan de pan en breng op smaak met ketjap manis. Roer alles goed door elkaar zodat de saus evenredig is verdeeld. 

Stap 5: Serveer de stir fry met het gebakken eitje en krupuk.

Selamat makan (Eet smakelijk)!