fbpx

hoofdgerecht, 20 min

Stir fry met tofu

Deze stir fry zet je binnen 20 minuten op tafel, is mega smaakvol en ook nog eens 100% vegetarisch! 

Binnen een handomdraai op tafel!

Boodschappenlijst

Samasaya ajam pedis boemboe
1 zak
Samasaya volkoren noedels
1/2 verpakking
Tofu
1 blok
Shanghai paksoi
2
Rode en gele paprika
1
Ketjap
2 el
Optie: Bamboescheuten
1 blik

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Ajam Pedis

Boemboe - Ajam Pedis

Bekijk het product

Samasaya Ramen Noedels

Volkoren noedels

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Marineer de, uitgelekte en in blokken gesneden, tofu in de boemboe en laat afgedekt minstens een uur rusten in de koelkast.

Stap 2: Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd intussen de gele en rode paprika in grove stukken, spoel de paksoi en bamboescheuten af.

Stap 3: Zet de wok op het vuur, laat een beetje olie warm worden en voeg de groenten toe. Bak voor ongeveer 10 minuten. Voeg de ketjap toe, meng goed en voeg ook de noedels toe.

Stap 4: Bak de tofu goudbruin in een tweede pan met een scheutje olie. Serveer de stir fry met de tofu en garneer met je favoriete toppings.

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)