hoofdgerecht, 20 min
Stir fry met tofu
Deze stir fry zet je binnen 20 minuten op tafel, is mega smaakvol en ook nog eens 100% vegetarisch!
Binnen een handomdraai op tafel!
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Volkoren noedels
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Marineer de, uitgelekte en in blokken gesneden, tofu in de boemboe en laat afgedekt minstens een uur rusten in de koelkast.
Stap 2: Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd intussen de gele en rode paprika in grove stukken, spoel de paksoi en bamboescheuten af.
Stap 3: Zet de wok op het vuur, laat een beetje olie warm worden en voeg de groenten toe. Bak voor ongeveer 10 minuten. Voeg de ketjap toe, meng goed en voeg ook de noedels toe.
Stap 4: Bak de tofu goudbruin in een tweede pan met een scheutje olie. Serveer de stir fry met de tofu en garneer met je favoriete toppings.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)