
bijgerecht, 15min
Terong belado
Samen met Lonny Gerungan presenteren wij het simpele, maar o-zo verslavende recept voor Terong belado. Perfect als bijgerecht of als onderdeel van een rijsttafel!
Serveer met krupuk en rijst !
Boodschappenlijst
Samasaya boemboe Sajoer boontjes
1 zak
Aubergines
2 stuks
Tomaten
2 stuks
Citroensap
1 eetlepel
Palmsuiker
1 eetlepel
Gerelateerde producten
Boemboe - Sajoer boontjes
Bekijk het product
Sesamzaad
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Snijd de aubergine in grove blokken van ongeveer 2-3 centimeter. Meng de aubergine met de boemboe en verwarm in de pan totdat de aubergine goudbruin kleurt en zacht wordt.
Stap 2: Wanneer je ziet dat de aubergine begint te verkleuren is het tijd om de gesneden tomaat, palmsuiker en cintroensap toe te voegen. Laat nog een paar minuten pruttelen en serveer!
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)