
bijgerecht, 15min
Tofu spiesjes
Een bijgerecht waarvoor je je vingers wil aflikken: tofu spiesjes! Krokant gebakken en zoet van smaak door het marineren in de kruidige ketjap boemboe. Serveer met bimi voor een extra krokante sensatie.
De beste fingerfood !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Laat het blok tofu uitlekken door het op keukenpapier te leggen en aan te drukken. Snijd de tofu in blokjes van 2 bij 2 centimeter en rijg deze op geweekte satéprikkers. Besmeer de tofu blokken met de boemboe en grill op medium vuur totdat de kruidenpasta donker kleurt, keer regelmatig.
Stap 2: Grill de bimi 4 minuten op hoog vuur. Serveer samen met de tofuspiesjes en satésaus, garneer met in olie gebakken knoflook (plakjes).
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)