
hoofdgerecht, 25min
Tomatensalade met geroosterde kikkererwten
Een kleurrijke en frisse salade perfect voor de zomer (of voor momenten dat je de zomerse temperaturen mist). Boordevol groente en knapperige krupuk!
Om met zijn vieren van te genieten !
Boodschappenlijst
Samasaya boemboe Babi Ketjap
1 zak
Kikkererwten
1 blik
Tomatenmix
350 gr
Puntpaprika’s
2 stuks
Tuinerwten (diepvries)
200 gr
Munt
15 gr
Samasaya opak pedis
1 zak
Dressing:
Yoghurt
2 eetlepels
Citroensap
1 theelepel
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Sesamzaad
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 2: Verwarm 2 el olie in een pan en fruit de boemboe aan. Snijd de kipdijfilet in stukjes en voeg deze toe aan de pan voor 5 minuten. Snijd ook de paprika in reepjes en voeg deze ook toe aan de pan. Bak nog 5 minuten mee. Houd je van pittig? Voeg 1el sambal toe.
Stap 3: Serveer de ajam pedis met de eiermie, koriander, krupuk naar keuze en atjar.