fbpx

lunch, 15min

Wraps met kipsaté

Een lunchgerecht dat het beste van twee werelden combineert en zowel geliefd is bij de basisschool scholier als bij de werkende ouderen: wraps met malse kipsaté! Eenvoudig te maken en handig om mee te nemen. De zoet gemarineerde kip gaat perfect gepaard met de frisse, knapperige groenten en de romige sateh saus.

Variatietip: vervang de tortilla’s door slaschuiten voor een koolhydraatarm alternatief !

Boodschappenlijst

Satéaus
1 pot
Samasaya boemboe Babi Ketjap
1 zak
Volkoren tortilla’s
4 / Slaschuit
(vegetarische) kip
400 gr
Komkommer
1 stuk
IJsbergsla
50 gr
Taugé
50 gr
Gefrituurde uitjes
ter garnering

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Ajam Pedis

Boemboe - Ajam Pedis

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Giet kokend water over de taugé en spoel met koud water af. Snijd de komkommer in plakjes. 

Stap 2: Snijd de kippendij in blokjes en meng met de boemboe. Bak met 2 el olie in een koekenpan totdat de kip goudbruin kleurt en de ketjap donker. 

Stap 3: Beleg de tortilla’s met de ijsbergsla, komkommer, taugé en kipsaté. Eindig met een flinke dot satésaus en gefrituurde uitjes. 

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)