fbpx

bijgerecht, 15min

Sajoer boontjes

Sajoer boontjes is een heerlijk bijgerecht naast iedere Indonesische maaltijd. Serveer het naast een curry of als onderdeel van een rijsttafel!

Een ware klassieker uit de Indonesische keuken !

Boodschappenlijst

Samasaya boemboe Sajoer boontjes
1 zak
Sperziebonen
500 gr
Olie
2 eetlepels
Water
150 ml

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Sajoer Boontjes

Boemboe - Sajoer boontjes

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1. Dop de sperziebonen en halveer. Verhit de olie in een wok en bak de sperziebonen 2 minuten (kook verse sperziebonen eerst 3 minuten).

Stap 2. Voeg het water en de Sajoer Boontjes kruidenpasta toe en laat het geheel zonder deksel 3 minuten sudderen.

Tip: Vervang de sperziebonen door broccoli, sugarsnaps of peultjes.

Serveer als bijgerecht, lekker bij (jackfruit) rendang of nasi goreng

Selamat makan (Eet smakelijk)!