bijgerecht, 15min
Sajoer boontjes
Sajoer boontjes is een heerlijk bijgerecht naast iedere Indonesische maaltijd. Serveer het naast een curry of als onderdeel van een rijsttafel!
Een ware klassieker uit de Indonesische keuken !
Boodschappenlijst
Samasaya boemboe Sajoer boontjes
1 zak
Sperziebonen
500 gr
Olie
2 eetlepels
Water
150 ml
Gerelateerde producten
Boemboe - Sajoer boontjes
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1. Dop de sperziebonen en halveer. Verhit de olie in een wok en bak de sperziebonen 2 minuten (kook verse sperziebonen eerst 3 minuten).
Stap 2. Voeg het water en de Sajoer Boontjes kruidenpasta toe en laat het geheel zonder deksel 3 minuten sudderen.
Tip: Vervang de sperziebonen door broccoli, sugarsnaps of peultjes.
Serveer als bijgerecht, lekker bij (jackfruit) rendang of nasi goreng.
Selamat makan (Eet smakelijk)!